top of page

INNOVATIE

nickolas-crawford-pLjV-DEhm9w-unsplash.jpg

Golftrolleys hebben een lange weg afgelegd sinds hun bescheiden begin als met de hand getrokken karren. De huidige modellen zijn ontworpen met innovatie in gedachten, waarbij lichtgewicht materialen en geavanceerde functies worden geïntegreerd om de ervaring van golfers op de baan te verbeteren. Met name het gebruik van titanium en staal heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in het ontwerp van golftrolleys, waardoor golfers duurzame en handige hulpmiddelen ter beschikking hebben om hun uitrusting te vervoeren.

Waar titanium vaak gekozen wordt voor zijn uitmuntende sterkte-gewichtsverhouding, kan men ook opteren voor een roestvrijstalen frame voor een klassiekere look.

Alle trolleys werden ontwikkeld met het oog op eenvoud, duurzaamheid, gebruiksgemak en stijl. En terwijl er voldoende mogelijkheid is om uw exemplaar naar eigen smaak te personaliseren en uit te breiden met een ruim gamma aan accessoires, blijft een PG Powergolf trolley compact op de plooien en te transporteren. 

Door samen met Bellux Golf te kiezen voor een PG Powergolf trolley, kiest u ervoor om uw golfervaring efficiënter, comfortabeler en leuker te maken.

Wanneer u weet dat u ondersteund wordt door degelijk materiaal, ligt de focus terug volledig daar waar hij hoort: bij uw golfspel.

VERGELIJK HIERONDER AL ONZE BESCHIKBARE MODELLEN

Vergelijking modellen ICONS.jpg
Vergelijking modellen.jpg
bottom of page